Blogin nimi kertoo kaiken - jos et tiedä mitä se tarkoittaa, unohda.

Onhan noita ollut. Blogeja siis, mutta äh, oon niin surkean lyhytjänteinen tässä kirjoituspuuhassa - paljon mieluummin sanon asiat ääneen, riitelen jopa. Ei näitä kukaan lue.

Ai miksi avaan tällaisen turhakkeen? No siksi, että ärsyttää niin moni asia. Ihmiset ei vaan tajua. On tyhmiä. Itsekkäitä narsisteja suurin osa poliitikoista - ja wanna be poliitikot erityisesti. Muutkin. Minäkin? Ehkä, never know, mutta mulla on arvot joiden mukaan asioita ajan ja asioista jauhan. En kumarra kaikkia (joskus en ketään) ja uskallan kyllä pyllistää - ei mua kuitenkaan loppupeleissä kiinnosta mitä muut on mun sanomisista mieltä. Tai onhan, mut ne jotka on samaa mieltä, on samaa mieltä ja sillä selvä, ei sitä tartte miettiä.

Mulla on jopa muutama idolikin - Ja jep, ne on poliitikkoja! Yksi on Uuden-Seelannin rastafari, yksi suomalainen ekojeesus ja yksi vaan ihana, looginen ja selkeäpuheinen tapauksensa. Miehiä kaikki - ei tää mistään kerro, en ole mikään sovinistinainen. Noilla asioilla (sukupuolella) kun ei loppupeleissä ole mitn merkitystä, ihminen ja asia merkitsee. Lisäksi olen yhden huikeanmahtavan tyypin kampanjapäällikkö (yllätys, yllätys) - Huom! Hän on nainen.

Toki noiden idolien (myöhemmin heistä lisää) lisäksi symppailen monia. Suurin osa on Vihreitä (luonnollisesti), mutta pari superhyvää demarimiestä (jep, miestä - miks ihmeessä tuunkin niin paljon paremmin juttuun miesten kanssa?) tunnen myös. Vasemmistoliitossakin on hyviä tyyppejä.

Mun erikoiset ns. inhokit elämässä (joita en osaa perustella) on Irina Björklund, Rasmus, Kokoomus, kapitalismi ja ahdasmielisyys.

Joo aika laajoja nuo viimeiset ja muutenkin erikoinen lista. Kolme ekaa aiheuttaa sietämätöntä kiukkukiemurtelua eikä kaksi ensimmäistä liity muihin listalla oleviin mitenkään. Miksi Perussuomalaiset sitten ei ole Vihreän inhokkilistalla? Siksi, että se on ihan oma maailmansa ja täytyy sanoa, että tunnen jopa ihan asiallisiakin tapauksia - arvot ihan peestä, mutta ihmisenä jees. Ei sellaisia juppinilkkejä kuitenkaan. Mut ei tuo inhokkilista ihan aikuisten oikeasti noin lyhyt ole.

Tämän vuoden eduskuntavaalit on jännät - kyllä, JÄNNÄT. Vähän sellainen "ei malta odottaa"-fiilis kun tietää, että sitä saattaa 2 viikon päästä jo etsiä kaikkia mahdollisia tilaisuuksia häipyä tästä maasta ihan hiton kauas. Niin tai sitten asiat on vihdoin paremmin kuin nyt.

Olen ääriliberaali. En käsitä kuinka joku kokee olevansa oikeutettu arvostelemaan muiden elämäntapaa. No joo arvostelenhan minäkin, mut hei mihin tarttee kaikkea mahdollista roinaa? Miksi ihmiset ei katso mitä syö? Tai miten kohtelee ympäristöä, eläimiä tai vaikkapa naapuria? Miksi ihmiset ei ajattele muita kuin itseään? Miksi ihmiset ei ylipäätänsä ajattele?

Tasa-arvo ja suvaitsevaisuus ei saa olla vain suomen heterokansalaisten oikeus, eikä vain naisten tai vain miesten. Jumankauta jos ihminen tarvitsee apua niin sitä autetaan - oli kotimaa, kansalaisuus, väri, sukupuoli tai seksuaalinen suuntautuminen mikä tahansa! Nih.